Jobba hos Ung Privatekonomi

Jobba hos Ung Privatekonomi

Vi söker ny verksamhetschef för Ung Privatekonomi

Vi på Ung Privatekonomi brinner för ungas privatekonomi och vi vill hjälpa fler att lära sig och utvecklas inom ämnet. Det gör vi genom att dagligen utbilda och inspirera inom privatekonomi och sparande i landets gymnasieskolor. Nu söker vi dig som vill vara med och ta Ung privatekonomi till nya höjder.

Är du strukturerad, kommunikativ och tycker siffror är kul? Då är du helt rätt för den här tjänsten! Du kommer ha yttersta ansvaret för att driva projektet framåt och se till så att projektet når sina mål samt upprätthåller och stärker sin finansiering.

Du behöver ha ett starkt driv, vara flexibel inför dina arbetsuppgifter samt brinna för att motivera och arbetsleda andra. Rapporteringen sker till projektets styrelse samt till din närmsta chef som är Unga Aktiesparares vd. Vi har inga specifika krav på förkunskaper, men det är meriterande om du arbetat med projektledning, har ett sinne för struktur och/eller erfarenhet av att driva ideell verksamhet.

Några av dina arbetsuppgifter!

  • Ansvara för projektets föreläsare
  • Löpande uppföljning av projektets ekonomi och budget
  • Rapportera till styrelsen och finansiärer löpande
  • Aktivt verka för att hitta nya samarbeten
  • Rekrytera föreläsare
  • Arbeta med opinionsbildning och agera talesperson för projektet

Vad erbjuder vi dig?

En ung, flexibel och trevlig arbetsplats där alla ska trivas och känna att de utvecklas. Du får frihet under ansvar och chansen att utveckla dina egenskaper som ledare för ett gäng otroligt ambitiösa ungdomar. Du får erfarenheter av att driva en organisation där ingen dag är den andra lik. Men framför allt är du med och ser till så att privatekonomi hamnar på skolschemat och att dagens ungdomar ges möjlighet att uppnå sina drömmar!

Låter det som en rolig utmaning?

Ansök om tjänsten som verksamhetschef på Ung Privatekonomi redan idag.

Mejla jobb@ungaaktiesparare.se och märk mejlet ”Ansökan verksamhetschef”. Tjänsten är förlagt på heltid i Stockholm. I ansökan bör du ha med ett CV, personligt brev och när du tidigast är tillgänglig för tjänsten.

Sista ansökningsdag är 14 juli. Intervjuer kan ske löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten hör av dig till Henrik Johansson på henrik.johansson@ungaaktiesparare.se