Engagerade föreläsare sökes

July 10, 2021
|
Kategorier:
saknar kategori.

Tycker du att privatekonomi är kul och vill hjälpa andra förstå ämnet? Vill du utvecklas som talare, utbilda unga och kunna påverka ditt eget schema? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker dig som vill jobba som informatör under läsåret 2020/2021.

Som informatör är huvuduppgifterna att ta kontakt med skolor för att boka in föreläsningar och att föreläsa om privatekonomi för gymnasieelever. Informatörerna håller inspirerande föreläsningar om lån, sparande, aktier, fonder och pension. Sånt som är bra att lära sig när man är på väg ut i vuxenlivet helt enkelt.

Arbetet ser självständigt hemifrån, när du inte är ute och föreläser förstås. Detta gör det perfekt att kombinera med studier för den som vill jobba deltid, du sätter ditt eget schema.

Om projektet Ung Privatekonomi

Ung Privatekonomi finns till för att utbilda och inspirera Sveriges gymnasieungdomar kring privatekonomi och sparande. Genom åren har vi utbildat över 230 000 ungdomar. Projektets föreläsare träffar gymnasieelever från alla årskurser och program med mottot ”unga möter unga”.

Vi tror att du...

  • gillar att tala inför folk och är social
  • uttrycker dig väl i tal och skrift
  • gillar att arbeta mot uppsatta mål

Vi erbjuder dig...

  • en arbetsplats där du själv får lägga upp din arbetstid
  • möjlighet till vidareutveckling i pedagogik och retorik
  • en ung arbetsplats
  • möjlighet att få god insyn i finansbranschen

Om tjänsten

Vi söker föreläsare på både heltid och deltid i flera delar av landet.

Anställningen inleds med en obligatorisk utbildning där du får lära dig allt från privatekonomiska kunskaper till retorik och hur de administrativa uppgifterna sköts.

Intresserad?

Skicka CV och personligt brev till elin.agorelius@ungprivatekonomi.se senast den 15:e juni. Skriv även om du är intresserad av hel- eller deltid och i vilken del av landet det gäller.

Märk ansökan med ”Ansökan informatör” i ämnesraden.

Intervjuer sker löpande, tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer inom samma kategori

No items found.