Boka oss

Boka oss

Kostnadsfria inspirationsföreläsningar

Ung Privatekonomi finns till för att inspirera och utbilda Sveriges gymnasieungdomar om privatekonomi och sparande. Det gör vi framför allt genom att åka land och rike runt och föreläsa och inspirera till kunskap om privatekonomi och sparande. Allt för att ge eleverna förutsättningar att ta kontroll och skapa trygghet och frihet i livet.

Vi kommer gärna på besökt till just er skola! Alla elever och lärare oavsett årskurs och inrikting är varmt välkomna att ta del av föreläsningen och de viktiga ämnen vi föreläser om.

Föreläsningen tar en timme och uppmärksammar ett flertal viktiga ämnen inom privatekonomi, så som lån, sparande, aktier, fonder och pension. En grym grundföreläsning i privatekonomi helt enkelt, där vi besvarar lärarnas och elevernas frågor. Vi gör både digitala och fysiska föreläsningar. Om du vill ha en förinspelad föreläsning så kan du kika på trailern här.

Alla elever får dessutom gå från föreläsningen med vår egen lärobok "Få råd med dina drömmar", den kan ni beställa digitalt eller fysiskt i samband med att vi bokar in en föreläsning. Självklart är allt helt kostnadsfritt!

Fyll i formuläret nedan, så bokar vi in en tid som passar er.
Vi ser fram emot att få komma och föreläsa för er!

Vill du boka oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar in föreläsningsbesök - helt kostnadsfritt!