UP boken

UP boken

UP boken

Vår egen lärobok - Få råd med dina drömmar!


Få råd med dina drömmar är titeln vi valt på denna bok. Det är just det som vi hoppas hjälpa dig som läsare med. Vi vill ge dig kunskap så att just du ska få råd med dina drömmar. Vi hoppas att boken ska inspirera dig att spara smart och ge dig verktygen för det!

Vi lever idag i ett samhälle där många konsumerar väldigt mycket, kanske dessutom med lånade pengar. För att inte dras med i konsumtionshets, utan istället spara och lära sig hantera sin egen privatekonomi, är kunskap nyckeln. Kunskap om sin egen privatekonomi ger trygghet, frihet och en god grund i livet.

Boken tar ett helhetsgrepp om privatekonomi och du kan lära dig om allt från sparande, aktier och investeringar till lån, försäkringar och pension. En indelning i fristående kapitel gör att läsaren lätt kan välja vilket innehåll hen vill ta del av – du behöver inte läsa från pärm till pärm för att förstå. Faktainnehåll varvas med verkliga exempel och steg för hur du kommer igång inom varje område.Vi vill att du ska få något i handen, något som du kan läsa, spara, packa ned och packa upp, ett stöd den dag du vill lära dig mer om din privatekonomi.

Ung Privatekonomis egen lärobok är framtagen tillsammans med lärare i samhällskunskap, företagsekonomi och aktiekunskap samt professionella experter inom respektive ämnesområde. Den kan användas av både lärare och elever i skolan men även för dig som privatperson. Boken är skriven för målgruppen gymnasieelever men vi vågar påstå att alla oavsett ålder har nytta av att läsa Ung Privatekonomi – Få råd med dina drömmar.

Läs boken digitalt helt kostnadsfritt eller beställ ett fysiskt exemplar som vi skickar hem till dig. Att beställa boken fysiskt som privatperson kostar 99kr och en faktura skickas till dig via mejl när du beställer boken.

Beställ UP-Boken

Fyll i formuläret för att köpa och få UP-Boken skickad till dig.

Lär dig mer om aktier och sparande

Lär dig mer om aktier och sparande

Lär dig mer om aktier och sparande