Föreläsare sökes i Göteborg!

April 15, 2021
|
Kategorier:

Om projektet Ung Privatekonomi

Ung Privatekonomi finns till för att utbilda och inspirera Sveriges gymnasieungdomar i privatekonomi och sparande. Projektets föreläsare träffar gymnasieelever från alla årskurser och program med mottot att ”unga möter unga”. Under läsåret 2014/2015 föreläste projektets informatörer för fler än 24 000 elever på plats i landets skolor.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta på deltid som informatör i Göteborg. Dina huvuduppgifter som informatör kommer vara att ringa och boka in föreläsningar samt att föreläsa om privatekonomi inför Sveriges kanske mest kräsna publik – gymnasieelever. En viktig egenskap är att du skall kunna inspirera ungdomar och förmedla intresseväckande föreläsningar om huvudsakligen aktier, fonder, lån och pension. Arbetet sker helt självständigt hemifrån, när du inte är på olika skolor och föreläser förstås.

Vi söker dig som:

- är bosatt i Göteborg eller närliggande ort- har lätt att tala inför folk och är social- har förmåga att underhålla och knyta nya kontakter- gillar att arbeta mot uppsatta mål- gillar att arbeta självständigt- uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi erbjuder dig: - en arbetsplats där du själv ansvarar för att lägga upp ditt arbete- ett arbete som passar perfekt vid sidan om studier- möjlighet att lära dig nya saker varje dag- möjlighet till vidareutveckling i pedagogik och retorik- möjlighet att få god insyn i finansbranschen- en ung arbetsplats

Arbetsuppgifter

- ringa och boka föreläsningar- föreläsa om privatekonomi på gymnasieskolor- administrativa arbetsuppgifter

Omfattning

Deltid, 25 % under nästa termin med start januari 2016.

Anställningen inleds med en utbildningsvecka på heltid.

Utbildningsveckan kommer att gå av stapeln mellan den 11-13 januari.

Intresserad?

Skicka CV och personligt brev till niklas.svensson@ungaaktiesparare.se

Märk ansökan med ”Ansökan informatör” i ämnesraden. Skicka ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Svensson, 0735-26 24 95.