Frågor & Svar

Frågor & Svar

Hur gör jag för att få quizet Veckans Ekonomi?

Om du är lärare och vill få Veckans Ekonomi varje måndag, fyller du enkelt i formuläret – Veckans Ekonomi.

Hur bokar jag ett föreläsningsbesök?

För att visa sitt intresse för en föreläsning, fyll i formuläret - Boka oss. Vi skickar ett svar från oss inom ett par dagar. Du kan även kontakta den informatör som är i din region direkt. Här finner du kontaktuppgifter till alla oss på Ung Privatekonomi - Kontakt.

Hur många elever kan närvara vid en föreläsning?

Oftast har vi inget minsta elevantal, dock är en klass på minst 20 elever att föredra. Då varje föreläsning kostar resurser i form av pengar och tid för Ung Privatekonomi så eftersträvar vi att så många elever som möjligt ska få lära sig om privatekonomi och närvara vid våra föreläsningar. Om intresset generellt är alltför lågt på din ort eller skola kan vi behöva tacka nej till ett besök då kostnaden blir för stor. Alternativt kan vi boka in ett digitalt föreläsningsbesök.

Hur många klasser kan jag boka föreläsningen till?

Hur många som helst beroende på hur informatörens schema ser ut. Ett tips är att slå ihop så många klasser som möjligt vid en och samma föreläsning, det underlättar också för informatören.

Kan jag boka föreläsningen till samma klass två gånger?

Vår grundföreläsning är skapad för att medverka på en gång. Men boka gärna en annan klass!

Hur får jag UP-boken – ”Få råd med dina drömmar”?

För gymnasielärare som bokar en föreläsning så är UP-boken kostnadsfri för eleverna som deltar. Du som inte är lärare är välkommen att beställa boken för 99 kronor här!

 

Vilka står bakom Ung Privatekonomi?

Läs mer om Ung Privatekonomi och vilka som står bakom på sidan - Om oss.

 

Kostar det något att boka Ung Privatekonomi?

För gymnasielärare är allt som vi erbjuder helt kostnadsfritt. Är du från en annan skola eller organisation? - Tveka inte att Kontakta oss!