Inspirerande teamledare sökes!

April 15, 2021
|
Kategorier:

Vi söker dig som vill vara med och hjälpa unga att uppnå sina drömmar! Vi på Ung Privatekonomi brinner för att inspirera, och vi gör det dagligen genom att utbilda inom ämnena privatekonomi och sparande. Genom föreläsningar, filmer och annan inspiration skapar vi bättre förutsättningar bland unga för att kunna uppnå det som just de vill i framtiden. Under förra läsåret utbildade projektets föreläsare cirka 29 000 elever på plats i landets skolor och vi arbetar ständigt för att nå ännu fler unga.

Vi söker nu en positiv, utåtriktad och entusiastisk teamledare som vill vara med och leda projektets föreläsare mot nya höjder. Engagemang och ansvarstagande kommer i första hand när vi söker denna tjänst och vi ser gärna att du, liksom vi, brinner för frågor inom sparande och privatekonomi.

Några av dina arbetsuppgifter blir att:

  • Ansvara för att projektets nio informatörer uppnår sina mål
  • Entusiasmera och stötta projektets informatörer i deras dagliga verksamhet
  • Ansvara för kontakten med lärare
  • Följa upp och säkerställa projektets kvalité
  • Ansvara för vår hemsida och sociala medier i form av uppdateringar och information.
  • Aktivt verka för att finna nya samarbeten inom projektets ramar
  • Ansvara för projektets tävlingsmoment såsom exempelvis vårt quiz Veckans Ekonomi

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en ung, flexibel och framförallt trevlig arbetsplats där alla ska kunna trivas och nå sin fulla potential. Möjlighet till utveckling är stor och du kommer även att ha en aktiv roll i att utveckla projektet framåt. Den kreativa andan och drivet är stort inom organisationen och vi älskar nya idéer och initiativ som kan hjälpa andra att uppnå sina drömmar.

Anta utmaningen, sök jobbet som teamledare hos oss!

Ansök genom att e-posta CV och personligt brev till susanna.sundstrom@ungaaktiesparare.se och märk mejlet med ”Ansökan teamledare”. Tjänsten är förlagt på heltid vid vårt huvudkontor i Stockholm. Intervjuer sker löpande, hör därför av dig snarast vid intresse. Sista ansökningsdatum är den 10 december. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Läs mer om projektet på www.ungprivatekonomi.se