Verksamhetschef sökes!

April 15, 2021
|
Kategorier:

Nu söker vi en ny verksamhetschef till Ung Privatekonomi som vill driva projektet mot nya höjder. Vi söker dig som vill vara med och hjälpa unga att uppnå sina drömmar! Vi på Ung Privatekonomi brinner för att inspirera, och vi gör det dagligen genom att utbilda inom ämnena privatekonomi och sparande. Genom föreläsningar, filmer och annan inspiration skapar vi bättre förutsättningar bland unga för att kunna uppnå det som just de vill i framtiden. Under förra läsåret utbildade projektets föreläsare cirka 29 000 elever på plats i landets skolor och vi arbetar ständigt för att nå ännu fler unga.

Vi söker nu en strukturerad, kommunikativ och entusiastisk verksamhetschef som vill vara med och leda projektet till en ny nivå. Du kommer att ha yttersta ansvaret för att driva projektet framåt och för att projektet uppnår de uppsatta målen för verksamheten. För att lyckas i rollen krävs det att du både har ett starkt driv och är flexibel då arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi ser gärna att du, liksom vi, brinner för frågor inom sparande och privatekonomi och att inspirera andra människor. Du rapporterar till Unga Aktiesparares VD i första hand samt även till projektets styrelse i form av verksamhetsrapporter vid styrelsemöten. Vi har inga krav på specifik bakgrund men det är meriterande om du arbetat med att driva projekt, kan visa på tidigare engagemang inom ideell verksamhet eller är utbildad inom kommunikation, ekonomi eller liknade ämnen.

Några av dina arbetsuppgifter blir att:

  • Ansvara för att projektets föreläsare och teamledare uppnår sina mål
  • Entusiasmera och stötta projektets anställda i deras dagliga verksamhet
  • Ansvara för uppföljning av projektets ekonomi och budget
  • Följa upp och säkerställa projektets kvalité
  • Rapportera till VD och projektets styrelse samt ingå i styrelsearbete.
  • Aktivt verka för att finna nya samarbeten inom projektets ramar
  • Ansvara för rekrytering av nya föreläsare samt teamledare
  • Arbeta opinionsbildande för att få in mer privatekonomi i skolan

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en ung, flexibel och framförallt trevlig arbetsplats där alla ska kunna trivas och nå sin fulla potential. Möjlighet till utveckling är stor och du kommer även att ha en aktiv roll i att utveckla projektet framåt. Du kommer att erbjudas en unik erfarenhet vad gäller att driva en organisation där varje dag är olik den andra och där du arbetar med ett team av mycket ambitiösa människor. Den kreativa andan och drivet är stort inom organisationen och vi älskar nya idéer och initiativ som kan hjälpa andra att uppnå sina drömmar.

Anta utmaningen, sök jobbet som verksamhetschef!

Ansök genom att e-posta CV och personligt brev till niklas.uppenberg@ungaaktiesparare.se och märk mejlet med ”Ansökan verksamhetschef”. Tjänsten är förlagt på heltid vid vårt huvudkontor i Stockholm. Intervjuer sker löpande, hör därför av dig snarast vid intresse. Sista ansökningsdatum är den 15 oktober. Läs mer om projektet på www.ungprivatekonomi.se

Ladda ner annonsen här!