Shoppa på rea!

April 15, 2021
|
Kategorier:

Såhär i vintertid är det viktigt med bra kläder och skor. Jag har själv gått runt med trasiga vinterskor någon månad, det går bra tills det börjar smälta och bli blött ute. Tidigare har jag köpt billiga kläder och skor men de håller sällan bra och då går jag runt med sjöar i skorna.

Se det som en investering, det kanske svider lite i plånboken när du köper de där dyra skorna, men de kommer att hålla längre samtidigt som du håller dig varm och torr!

Nu är det snart rea på vinterkläder på många ställen, passa på att investera i dig själv. Det är lätt att tänka att det går att vänta till nästa vinter, men då blir det dyrare igen. Den här tiden på året brukar det dessutom vara billigare att köpa badkläder inför sommaren! Se till att utnyttja säsongsreorna.

Kram

Mulin

Läs mer inom samma kategori

Fem tips för att undvika ekonomisk ångest i januari

Januari, även kallad årets fattigaste månad är en tråkig och inte minst tuff månad för många. Under julen drar utgifterna iväg, det ska fixas julkappar, julmat och det ska pyntas och firas. Julen följs tätt av oemotståndliga mellandagsresor följt av ett extravagant nyårsfirande. Utgifterna drar snabbt iväg och baksmällan kommer i januari.

Så pratar du med unga om ekonomi - 5 tips

Det är en tuff ekonomisk tid vi lever i och det påverkar inte bara vuxna, barn och unga känner också av bugningarna i ekonomin och inte minst oron som kan uppstå hemma. Just därför är det extra viktigt att prata om det att ha öppna och ärliga samtal om ekonomi med ungdomar. Här får du tips hur du kan prata om ekonomi med unga.

Hur ska jag fördela mitt sparande inför den 25:e?

Det börjar närma sig den 25:e, det är därmed dags att planera ditt sparande denna månad. Men hur fördelar man sitt sparande när studiebidraget eller lönen kommer? Jo, så här kan du smart fördela ditt sparande när pengarna kommer in på bankkontot.